Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Hasta yatağı modelleri, hasta karyolası ve havalı hasta yatakları satın alma ve kiralama şirketi

Hasta Yatağı Fiyat Ve Modelleri

Geçen her dakika, zamanın insan için geri kazanımı olmayan bir imkân olduğunu hatırlatmaktadır. Ne kadar yaşanacağının bilinemediği bu hayat, insan için iyi ve kötü özelliklere sahip pek çok faktörü bünyesinde barındırır. İç ve dış koşullardan etkilenen insanlık, kısıtlı zamanını en iyi şekilde değerlendirmek ve hayat kalitesini olabildiğince arttırabilmek için, tarih boyunca büyük emekler harcamıştır. Hayatın değeri, özellikle sağlığın yitirildiği zamanlarda, kendini çok iyi hatırlatmasıyla bilinir. Bunun için sağlıklı olmak kadar sağlıklı kalabilmek de insanlar için çok önemli olmuştur.

Eski Ve Yeni Tıbbi Koşullar

Eski ve yeni arasındaki kavram farkı, en temelde bakış açısından ileri gelmektedir. Konu sağlık olduğunda da eski devirlerde hastalıklara ve diğer sağlık sorunlarına bakış açısı, geleneksel ve kulaktan dolma bilgilere dayanmaktadır. Pek çok hastalığın kaynağı, tek bir temele dayandırılmaya çalışıldığından, tedavisi için gereken sağlıklı verilere ulaşım da mümkün olmamaktaydı. Çoğunluğu sadece bitkisel tedavilere dayanan antik tıp öğretileri, kişiyi iyileştirmekten çok, ağrılarını ve acılarını dindirmeyi ön plana almaktaydı. Bunun kaçınılmaz sonucu ise, hastalıkların hızla yayılması ve çoğunlukla sağlık sorunu yaşayan kişilerin hayatını kaybetmesi olmaktaydı. Günümüzde modern tıp bilimi, her sağlık problemine farklı bir bakış açısıyla yaklaşmakta ve doğal olarak tedavi teknikleri de farklılaşmaktadır.

Hasta Kişilerin Gereksinimleri

Sağlıklı olunan günler, kişinin temel ihtiyaçları konusunda pek endişelenmediği hatta bu ihtiyaçlarının giderilmesi neredeyse günlük rutin haline geldiğinden, üzerinde pek düşünmediği konulardır. Sağlığın verdiği enerji ve buna bağlı özgüven, bu tür temel ihtiyaçların yardımsız giderilebilmesinin ne denli büyük bir nimet olduğu gerçeğini unutturmaktadır. Kişinin hastalandığı zaman bu gerçeği yaşayarak öğrendiği bilinen bir gerçektir. Hastalanan insan, yaşadığı sağlık sorununa ve bu sorunun ciddiyeti seviyesinde, temel ihtiyaçlarını gidermekte büyük zorluklar yaşayabilmektedir. Bunun için başkasından yardım alabildiği gibi, en makul ve mantıklı yol olarak, hasta yatağı kullanımına gitmektedir. Hasta yatağı fiyat ve modelleri, kişinin zor zamanlarında gereken bakım ve ihtiyaç gidermenin en konforlu ve sağlıklı yolunu sunmaktadır.

Hasta Yatağı Kullanımının Sonuçları

Hastalıklarda, tedavi kadar bakım da önemlidir. Özellikle iyileşme dönemlerinde uygulanacak bakımın kalitesi, sağlığın iyiye veya kötüye gitmesinde belirleyici rol oynayacaktır. Kaliteli bir bakım ancak; uzmanların tavsiyeleri dışına çıkmadan, gereken eğitimin alındığı ve en doğru tıbbi ekipmanların kullanıldığı durumlarda mümkündür. Tıbbi ekipman kalitesi denildiğinde ise, modern tıbbın önemli cihazlarından olan hasta yatağı faktörü devreye girmektedir. Bu yataklar, gerek mekanik gerekse otomatik özelliklerde olsun, hastaların yaşamını ve iyileşme dönemlerini kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Elektrikli hasta yatağı fiyat ve modelleri, bu anlayışa uygun olarak çeşitlendirilmiş olup, farklı nitelikleri sayesinde ihtiyaç duyulan hareketlere uyumlu bir yatak profili ortaya çıkarılmıştır.

Avantajlı Model İmkanları

Firmamız, hasta yatakları tasarımında çeşitliliğe gitmektedir. Bunun sebebi, her modelin, hastalıkların ortaya çıkardığı farklı ihtiyaçlarına cevap vermesi mantığı nedeniyledir. Bu amaçla geliştirmiş olduğumuz modeller arasında; ahşap kenarlıkları ile ev içinde dekoratif uyum sağlayan model, asansör özelliği ile alçaltılıp yükseltilebilen model, ABS sistemli, birden fazla elektrik motoru ve pili ile elektrikli hasta yatağı ve havalı hasta yatağı çeşitlerimiz yer almaktadır. Havalı hasta yatağı modelimiz, hareket edemediği için sürekli aynı pozisyonda yatan hastalarımızın vücutlarında oluşan yatak yaralarını önlemek amacıyla geliştirilmiş, otomatik hareket özellikli bir modeldir. Tüm hasta yatağı fiyat ve modelleri, hastalarımızın hem ihtiyaçlarına hem de ekonomik durumlarına mükemmel cevap verecek şekilde belirlenmektedir.

Fiyat Ve Kiralama Avantajı

Hasta yatağı fiyat ve modelleri, yatağın niteliklerine göre ekonomik değerin belirlenmesi durumunu ifade etmektedir. Bunun anlamı; yatağın tasarlanmasından üretiminde kullanılan malzemelere, işçilik ve makine maliyetlerinden, yatağın karakteristik özelliklerinin şekillendirilmesine kadar bir dizi üretim ve tasarım sürecine bağlı olarak fiyatlandırılmasıdır. Elbette bu durum göz önüne alındığında, manuel bir yatağın fiyatı ile 4 elektrik motoru ile otomatik hareket eden bir yatağın fiyatının aynı olması beklenemez. Buna rağmen firmamız, hastalarımızın sağlığında olduğu kadar ekonomik durumlarını da değerlendirerek, yatak fiyatlarında gerekli düzenlemeleri yapmaktadır. Bu bağlamda ekonomik bir çözüm olan hasta yatağı kiralama hizmetleri de firmamız tarafından verilmektedir. Tüm yatak modellerimiz hem satış hem de kiralama seçenekleri ile sunulurken, ihtiyaç duyulan teknik destek, firmamızca en hızlı şekilde müşterilerimize sunulmaktadır.

Kaynaklar:

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article