Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Hasta yatağı modelleri, hasta karyolası ve havalı hasta yatakları satın alma ve kiralama şirketi

Hasta Yatağı Modelleri

Hastalık ne yazık ki hayatta başa gelen kötü durumlardan bir tanesidir. Ancak hastalıkları daha iyi atlatabilmek, daha iyi hissedebilmek ve vücuda daha fazla zarar gelmesini önlemek için hasta yatağı kullanımı son derece önemlidir. Gerek hastanelerde gerekse ev bakımlarında kullanılan hasta karyolası modelleri, pek çok çeşide sahiptir. Bu modeller, hastaların yaş grupları, hastalık çeşitleri ve bakılacakları ortamlara göre tercih edilebilir. Hastalar için tasarlanan bu yatak modelleri içerisinde motorlu modeller, motorsuz modeller, ahşap modeller, havalı yatağa sahip olan modeller ve özellikle ev için tasarlanan modeller yer alıyor. Bu yatak modelleri uzun süreli ya da kısa süreli olarak kullanılabilir. Eğer çok uzun yıllar kullanılacaksa satın alınabilir, kısa süreli olarak kullanılacaksa da kiralanabilir özelliğe sahiptir.

Havalı Hasta Yatağı Modellerimiz

Havalı hasta yatağı modellerimiz, hastaların rahat etmesi ve çok daha konforlu bir şekilde iyileşme süreci geçirebilmesi için en çok tercih edilen modellerimiz içerisinde yer alıyor. Kullanımı son derece rahat ve pratik olan havalı yataklarımız, karyolasıyla birlikte kiralanabilir ya da satın alınabilir. Evde ve hastanelerde ya da bakım merkezlerinde kullanımına yer verilen bu yatak modellerimiz, hastaların özellikle sırt, bel ve kalça kısımlarına yönelik tedavilerde tercih edilir. Özellikle de uzun süre yatarak tedavi görmesi gereken hastalar için, havalı yatak modellerimiz her zaman tedaviye yönelik kullanılabilir. Havalı yatak modellerimizin en önemli özelliği ise, yatalak hastaların belirli bölgelerinde yaraların oluşmasını önlemesi ve var olan yaraları da en aza indirmesidir.

Hasta Yatağı Kiralama ve Satın Alma

Hasta yatağı kiralama ya da satın alma firması olarak sizlere bu konuda sınırsız hizmet ve imkân sunuyoruz. Tüm hasta yatakları modellerimizi, farklı yaş gruplarına ve farklı hastalık gruplarına göre sınıflandırarak sizlere teslim ediyoruz. İster kiralayarak kullanabileceğiniz isterseniz satın alarak kullanabileceğiniz yatak modellerimiz tekerleklidir. Dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilir ve her köşede kullanımına yer verebilirsiniz. Hasta yatağı fiyatı ise en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. Gerek kiralama gerekse satın alma işlemlerinde, müşterilerimize her zaman kolaylıklar sağlarız.

4 Motorlu Hasta Yatağı

4 Motorlu Hasta Yatağı

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :