Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Hasta yatağı modelleri, hasta karyolası ve havalı hasta yatakları satın alma ve kiralama şirketi

Felçli Hasta Yatağı Fiyatları

Felçli Hasta Yatağı Fiyatları

Yataklarımız üstün teknolojisi sayesinde, birçok hastaya yardımcı oluyor. Hastaların daha kolay bir şekilde iyileşebilmesi için motorlu yatak sistemi vardır. Örneğin felçli olan bir insan yatağa bağımlıdır ve zamanının büyük bir bölümünü yatarak geçirir. Devamlı yatmak, kişinin bedeninde kan pıhtılaşması oluşturur ve belirti olarak morartı, yara gibi oluşumlar meydana gelir. Böyle bir durumun oluşmaması için hasta yataklarımız hareketli bir modele sahiptir. Yatağın hareketi, hastanın tüm bedenini harekete geçirir. Kan pıhtılaşmasının olduğu kısımlar açılır ve kişi doğru bir şekilde nefes alıp vermeyi deneyimler. Yatağın yan taraflarında ve iç kısımlarında 5 adet boru yer alıyor. Motor ve elektrik temas halinde olunca, boruların içerisine hava akımı dolar. Felçli olan hastalar için felçli hasta yatağı fiyatları incelenebilir.

Hasta Yataklarımızın Diğer Yataklardan Farkı

Hasta yataklarımız sıradan yataklardan farklıdır. Sıradan yataklar ortopedik olmadığı için, kişi gün içinde kendisini yorgun ve bitkin hisseder. Kaliteli ve konforlu hasta yataklarımız ise, hastanın omurilik kısmını hareketlendirir. Sinir sistemi ortopedik yatağa uzanınca düz bir görünüm elde eder. Bu sayede kişinin bedeninde oksitosin hormonu salgılanır. Yataktan hastanın düşmemesi için, yatağın her iki tarafında korkuluklar bulunuyor. Korkuluklar dayanıklıdır ve koku yapmayacak şekilde boyanmıştır. Yatağın başlık ve ünitesi bulunuyor. Ünitelere serum takılabilir. Yatağın yan kısmında hastanın bedensel olarak acı çekmeden yemek yemesi için, masa bölümü bulunuyor. Masa açılır ve gizlenebilir özelliğe sahiptir. Felçli hasta yatağı fiyatları değişen aralıktadır.

Hastalık Sürecinde Konforlu Yataklar

Hasta olan bir kişinin gün içerisinde; yemek yeme,uyuma, tuvalet ihtiyacını karşılama ve hareket edebilme gibi birçok temel ihtiyacı vardır. Hasta yatağı, bu ihtiyaçları karşılamak için adeta yardımcı oluyor. Pozisyon veren hasta yatağı 5 dakika da bir farklı pozisyon aralıklarına gelebiliyor. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için bir adet uzaktan kumandası mevcuttur. Üzerinde bulunan 4 adet tuş takımı sayesinde, beden gücü gerektirmeden hasta oturabilir ve yönünü değiştirebilir. Baş ve boyun üzerinde uzun süre yatmaya bağlı olarak fıtık oluşabiliyor. Yatak, uzaktan kumanda sayesinde 90 derecelik açıya geliyor. Hastanın boyunu aşmayacak şekilde yükselip alçalabiliyor. Bu kadar işlevsel olan hasta yataklarını firmamız tarafından satın alabilirsiniz. Satın alma işlemi öncesi felçli hasta yatağı fiyatları hakkında bilgilendirilme yapılacaktır.

Kaynak: https://www.hastayataklari.co

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article