Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Hasta yatağı modelleri, hasta karyolası ve havalı hasta yatakları satın alma ve kiralama şirketi

Hasta Yatakları İle Daha Mutlu Bir Yaşam

Hasta Yatakları

Hasta Yatakları

Hasta yatakları çeşitli hastalığı olan insanların her durumda hayatını kolaylaştıran bir unsurdur. Yatalak bir hastanız var ise hem bakan kişiyi göz önüne alıp hem de yatalak hastayı düşünerek hasta yatağı temin edebilirsiniz. Eğer hasta yatağı satın almak gibi bir düşünceniz yok ise dilerseniz hasta yatağı kiralama hizmeti seçeneklerinden de faydalanarak rahatlıkla kiralayabilirsiniz. Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte hasta yataklarına da farklı özellikler gelerek daha kolay bir yaşam sürdürmenizi sağlıyor. Birbirinden farklı özellikleri mevcut bulunan hasta yataklarının en önemli özellikleri arasında hasta yatağının hava almasıdır.

Havalı hasta yatağı yükselme ve alçalma gibi bir takım hareketleri kolaylıkla yapabilir ve aynı zamanda su ve nem gibi sıkıntılardan etkilenmeyerek yatağın her zaman kuru kalmasına olanak sağlar. Elektrik ile şişebilen bir yapısı mevcuttur. Rahatlık konusunda sıkıntı yaşanmaz. Oldukça modern bir duruşu vardır. Yan tarafında bulunan kollukları, başlığın ayarlanabilmesi sayesinde kullanım kolaylığı sağlar.

Hasta Yatağının Avantajları Nelerdir?

Hasta yatağı her yönden çok fazla avantaj sağlar. Bunlardan en önemlisi hem hasta olan kişiye hem de bakan kişiye birçok avantaj sağlar. Bu avantajlar hasta bakıcının emek gücünü de biraz olsa azaltır. Hasta yatağı avantajları şu şekildedir;

  • Hasta yatağının yan kısmında yatak ile çoğu zaman birleşmiş masa vardır. Bu masa hastanın yemeğini kolay bir şekilde yiyebilmesini sağlar.
  • Yatağın yan kısmında kolluklar vardır. Bu kolluklar ile hasta daha güvende olur ve düşme riski azdır.
  • Terleme yapmadığından ve sağa sola kolayca dönebilmesinden dolayı yatak yaraları da söz konusu değildir.
  • Hastanın rahat bir şekilde uyumasını ve belli başlı hareketlerini yapmasına olanak sağlar.

Aynı zamanda ısı derecesini de otomatik olarak ve seçiminize göre ayarlayan hasta yatakları mevcuttur. İster soğuk, ister ılık isterseniz de sıcak ısı ayarında kullanabilirsiniz.

Hasta Yatağı Fiyatları Nelerdir?

Hasta yatağı fiyatları kiralama ve satın alma hizmetlerinde değişkenlik gösterebilir. Tüm hasta yataklarının özelliklerini bularak bu özelliklere karşı kendi ekonominize uygun olan hasta yatağını seçebilirsiniz. Dilerseniz hasta karyolası da alabilirsiniz.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article