Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Hasta yatağı modelleri, hasta karyolası ve havalı hasta yatakları satın alma ve kiralama şirketi

Kullanımı Kolay Hasta Yatakları Çeşitleri

Hasta yataklarının kullanımı günümüzde oldukça artış göstermiştir. Devletin bu konuda teşvik etmesi ve aynı zamanda insanların da hasta yatakları hakkında bilinçlenmesi hasta yatağı kullanımını arttırmıştır.  Hasta yakınlarının da hastanın daha sağlıklı ve kaliteli bir yatakta tedavisini devam ettirmeyi istemesi sonucu bu yatakların günümüzde kullanımının artmasına etkendir.  Hasta yataklarının oldukça kaliteli olmasına rağmen fiyat olarak da uygun olması sonucu birçok felçli hasta bu yatakları kullanmaya başlamıştır. Emek sağlık olarak kaliteli ve modern hasta yatağı imalatı ve satışı yapmaktayız.  Genellikle evlerde kullanılan hasta yatakları günümüzde artık rahat bir şekilde evlerde de kullanılmaya başlanmıştır.

Hasta yatağı kullanım olarak oldukça kolay bir üründür. Hasta yataklarını insanlar kolayca zorlanmadan kullanabilmektedir. Hasta yatağının motor, yan korkuluk ve başlık, şilte gibi parçaları bulunur. Bu parçalar son derece kaliteli olup genelde antibakteriyel özelliğe sahiptir. Hasta yatakları ilk zaman manuel olarak üretilirken artık günümüzde elektrikle çalışan ve motoru bulunan yataklar üretilmeye başlanmıştır. Elektrikli yataklar manuel yataklara göre kullanım olarak daha kolaydır. Elektrikli modelimizin kumanda sayesinde motoru hareket etmektedir. Kumanda üzerinde bulunan tuşlarla kolay bir şekilde yatağınızı istediğiniz pozisyonda hareket ettirebilirsiniz. Kolay kullanım sayesine hastanız kimsenin yardımı olmadan kumanda sayesinde yatağı hareket ettirebilecektir.  Ülkemizde elektrik kesintileri sıkça olmaktadır. Elektrik kesintilerine hasta yataklarımız kumandadaki pil desteği sayesinde çalışmaya devam etmektedir.

Üç farklı elektrikli modeli olan kullanımı kolay hasta yataklarından ilk model olan iki motorlu hasta yatağı baş ve ayak kısmını motoru sayesine hareket ettirebilen bir üründür. Bu modelimizde yan korkuluklar plastik demir ya da alüminyumdan olurken başlıklar plastik ya da demir olabilir. Bir diğer modelimiz olan üç motorlu modelimiz ise iki motorlu modelimiz gibi baş ve ayak kısmını kaldırmasının yanında yukarı aşağı hareket etmesini sağlayan asansör özelliğine de sahiptir Yan korkulukları plastik ya da alüminyum olan bu modelimizin başlıkları ise plastiktir. Yüz elli kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Son modelimiz olan dört motorlu modelimiz ise tredelenburg yani eğim özelliğine sahiptir. Yataklarımızı hepsinin kullanımı oldukça kolay olup aynı zamanda fiyat olarak da ekonomiktir. Kaliteli ve kullanımı kolay yataklar için emek sağlığı tercihi edebilirsiniz.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article